Remek termék a Jura tisztító tabletta

A korszerű kávégépeket is tisztítani kell, ellenkező esetben az élettartamuk jelentősen csökkenni fog. Szerencsére a gyártók erre is gondoltak, így megalkotásra került például a Jura tisztító tabletta, ami az összes, tisztítóprogrammal rendelkező típusú kávégéppel kompatibilis. Ez voltaképpen egy gyári új termék, kétfázisú tisztítótabletta.

jura tisztító tabletta
Jura tisztító tabletta

Körülbelül 150-200 kávé lefőzése után kérheti a gép a tisztítást, ami a Jura tisztító tabletta felhasználásával nagyjából 15 percig tart. A megfelelő tisztítás elvégzéséhez egyetlen tablettát kell bedobni a darált kávé nyíláson. Ezt követően, első lépésben a Jura tisztító tabletta leoldja a főzőtérben és a kifolyóban lerakódott szennyeződéseket. A következő fázisban pedig kenőanyagot juttat a tömítések és a mozgó alkatrészek közé.

Tehát nagyon jó szolgálatot tesz ez a remek termék ahhoz, hogy a modern kávégép élettartamát megnövelje. A Jura tisztító tabletta 6 darabos kiszerelésben megvásárolható a kavegepwebshop.hu webáruházból. Rendelés esetén gyorsan kiszállításra kerül.