Remek lehetőségeket rejt az ADR oktatás

Természetesen, a veszélyes anyagok szállítása komoly feladatnak bizonyul, amit csak bizonyos okiratok megszerzése után lehet gondmentesen elkezdeni. Szerencsére az ADR oktatás maximálisan felkészíti azokat a sofőröket, akik veszélyes árut szállító, fuvarozó járműn szeretnének dolgozni.

ADR oktatás
ADR oktatás

Ennek a tanfolyamnak vannak bizonyos feltételei, amelyek közül a legfontosabbnak az ADR bizonyítvány érvényessége és megléte bizonyul. Abban az esetben, ha a régi okirat már lejárt, tehát nem érvényes, kiterjesztésre nincs mód.

Ekkor jöhet szóba a tanfolyam, majd egy vizsga, aminek köszönhetően a sofőr a kiválasztott áruosztályokkal együtt, minden veszélyesnek titulált terméket szállíthat. Ez alól kivételt képez a tartányban lévő áru, ugyanis ahhoz már egy másik bizonyítványra van szükség.

Mivel ez a típusú fuvarozás igen jól fizet, egyre többen döntenek az ADR oktatás elvégzése mellett. Megéri ezt a tanfolyamot elkezdeni a www.transzportstudium.hu oldalon található cégnél, amelyik a sikert a profi és megbízható oktatók által garantálja.