Professzionális kézikocsi eladó az interneten

Az összecsukható szárral kapható kézikocsi legnagyobb előnye, hogy kis helyen is elfér, így rakodásnál vagy szállításnál nem kell külön teret biztosítani a számára. A Raktár profi shop oldalán kedvező áron kézikocsi eladó, többéves garanciával.

 kézikocsi eladó
kézikocsi eladó

Terhelhetősége szabadon választható, annak megfelelően, hogy ki mire szeretné használni. A plató része minőségi alapanyagból készült, körbe-körbe ütközőgumival van felszerelve. A minőségi kézikocsi eladó raktári pakolásra vagy üzemi munkálatok elvégzésére alkalmas.

Futárszolgáltatók mindig a kézikocsi megvásárlása mellett döntenek. Kerekei rögzíthetőek, a hátsók pedig fékezhetőek. Könnyed irányíthatóságot biztosítanak a kézikocsinak. Tervezése és kivitelezése megfelel a legszigorúbb minőségi alapelveknek. Vázrésze alumínium-műanyag kombinációjával készül. Többszintes kézikocsi eladó az interneten, házhoz rendelése pedig egyszerű és igazán megfizethető bárkinek. Érdeklődjön a Raktár profi shop ügyfélszolgálatánál, akik készséggel állnak a rendelkezésére.