Öntapadós ajtóütköző: olcsó és praktikus!

Rendkívül csúnya látvány, amikor a falon sérülések jelennek meg, mert az ajtó állandóan nekiütközik. Ilyen esetben gyakran kell festeni, de ajtóütköző használatával is megoldhatjuk a problémát, ami sok esetben alig kerül pár száz forintba. Már egy öntapadós ajtóütköző is nagy különbséget tud tenni egy lakásban. Azoknál a házaknál, lakásoknál, ahol kisgyermekek és idős személyek is élnek, nélkülözhetetlen ez a kiegészítő.

Ha minden ajtót vagy a mellette lévő falat felszereljük ajtóütközővel, akkor nem történik semmiféle kár, amikor például a kicsinek sikerül tágra nyitnia az ajtót és diadalmasan, kacagva beszaladnia a szobába. Viszonylag apró, de nagyon praktikus az öntapadós ajtóütköző, amit fehér és barna színben egyaránt megvásárolhatunk a zardepo.hu webáruház termékpalettájáról. Így könnyen kiválaszthatjuk azt a színt, amelyik legjobban passzol a lakásunk designjához. Egy csomagban 2 darab öntapadós ajtóütköző található, az ára pedig mindössze 1250 Ft.

A termékek megrendelhetőek online, de személyesen is átvehetőek a Törökszentmiklós, Tököli út 33/A szám alatt található üzletben. Rendelés esetén 1-2 munkanap alatt megtörténik a házhozszállítás is. Tehát minden úgy megy, mint a karikacsapás, ezért nem érdemes nélkülözni az öntapadós vagy egyéb típusú ajtóütközőt. Nagy bosszúság az, amikor éppen a friss festés után ütjük le a falat az ajtóval egy figyelmetlenség vagy a takarítással járó jövés-menés következtében. Az ajtóütköző, legyen az bármilyen típusú, hozzájárul ahhoz, hogy az otthonunk belső falai minden körülmények között épek maradjanak.

A webáruházban kapható mágneses, kúp, félgömb, henger, illetve fali ajtóütköző számtalan színben, kialakításban és alapanyagból van jelen. Ajánlott ezen kiegészítők mellett dönteni, hiszen még az esetleges balesetektől is megvédenek bennünket és családunk tagjait. A fali változatok olyan helyiségekbe ideálisak, ahol a padlófűtés miatt nincs lehetőség a padlót megfúrni. Válogasson Ön is ennek a megbízható internetes zárszaküzletnek a széles választékából!