Nők tényleg nem léphetnek be egy barber shopba?

Az elmúlt évek egyre jobban tomboló divat trendjeit már nemcsak kifejezetten a hölgyeket veszik célba, hanem sok esetben pont a férfiakra fókuszálnak. Vége annak az időszaknak, amikor csak a nők töltöttek el órákat a fürdőben, hogy igazítsák a sminkjüket és a frizurájukat, mert a hajkorona beállítása legalább annyira fontos lett az erősebbik nem képviselőinek is. Éppen ezen okból sokan járnak profi szakemberekhez, a kiváló eredmény elérése érdekében.

Egyre több a kifejezetten férfiakra szakosodott barber szalon. Az a hír járja, hogy az ilyen szalonokba egyáltalán nem léphetnek be hölgyek. Az A76 vezetője szerint ez a régi hagyomány ma már nem igaz. Ennek ellenére, főként a férfi kuncsaftok kerülnek előtérbe. Ennek a fő oka, hogy a szalonok belső felépítése kifejezetten nekik lett kialakítva. A hangulatot az ajándék sör vagy whisky teszi tökéletessé, valamint a profi kiszolgálás, ami az A76 szalonokban teljesen alapvető.

Az itt dolgozó hölgyek bőséges tapasztalattal rendelkeznek a férfi frizurák terén, így már ránézésre meg tudják mondani valakiről, hogy mi állna neki a legjobban. Éppen ezért megéri kikérni a véleményüket, majd hátradőlve nincs más teendő csak élvezni a kiváló barber munkáját. A helyiség megközelítése nem okozhat problémát autóval, de tömegközlekedéssel sem. A 6. kerületi szalon, az Andrássy út és Rózsa utca sarok kereszteződésében található, ami mindösszesen 7 perc séta az Oktogontól. A várakozást jelentősen lecsökkenti az előre történő online időpontnak a lefoglalása.

Csupán néhány kattintás az egész és már kész is. Az adott órára történő érkezéssel pedig szinte azonnal kezdetét veheti a beavatkozás. A haj mellett, a szakállal is mesterien bánnak a hölgyek, így semmilyen szó nem érheti a ház elejét, pontosabban a készülő frizurát. Legyen az igazítás vagy festés, az eredmény minden esetben fantasztikus lesz. Itt minden arról szól, hogy megdobogtassa a férfi szíveket és olyan élménnyel távozzanak a vendégek, hogy alig várják az újabb alkalmat, amikor visszatérhetnek. Nem szabad kihagyni egy ilyen lehetőséget!