Női papucsok különleges anyagokból

A női papucsok már nemcsak a sietős hétköznapok surranói, hanem az elegáns szettek kiegészítői is, hála a legújabb trendeknek. A divatos és stílus nyári öltözékek sztárjai eddig a szandálok voltak.

Az idei évben a női papucsok azonban kinőtték magukat a rohangálós, vásárolni lemenős lábbelik közül, hiszen bizonyos darabok egyenesen elegánsak. A rafinált kidolgozású bőr és műbőr változatok rendkívül nőiesek, ugyanakkor roppant kényelmesek is. Ennek bizonyára minden olyan hölgy örül, aki a komfortot szereti az ízléses megjelenéssel ötvözni.

Gyöngyök, strasszok, gyönyörű díszek arany és ezüst színben jellemzik az idei darabokat. A talp és a sarok terén most minden játszik: a teljesen lapos talp mellett, a „holdjárók” és a magassarkúk is nagyon kedveltek.

A színek mellett, az anyagok terén is merészek a női papucsok tervezői, hiszen a jól ismertek mellett, itt van a farmer vagy a művelúr is. A legszebb modellek pedig egyértelműen a cipom.hu webáruházban kaphatóak, remek áron és minőségben, a nap 24 órájában.