Nőgyógyászati problémák enyhítése tornával

Számtalan nőgyógyászati probléma adódhat egy nő életében, de nem minden esetben szükséges szakorvoshoz fordulni, mivel léteznek természetes módszerek is a regenerálódásra. A Változás Műhely például szervez tanfolyamokat, amiken el tudod sajátítani a női Aviva tornát. Ezzel a mozgásformával beindíthatod a szervezeted öngyógyító folyamatait, speciális beszorító és ellazító gyakorlatai támogatják a női szervek működését. Kimondottan egészségügyi problémák megelőzésére és megoldására fejlesztette ki ezt a metódust egy magyar származású fizikoterapeuta, Aviva Gabriella Steiner.Változás Műhely

A gyakorlatok támogatják a méh és a petefészek működését, egyensúlyba hozzák a hormonszintet. Hormontornának is nevezik, mivel egyedülálló hatást gyakorolnak a belső elválasztású mirigyek működésére. Hatásos az Aviva torna nőgyógyászati betegségek megelőzésére, meddőség kezelésére, valamint olyan hormonális eredetű problémák megoldására, mint a pajzsmirigy, mellékvese és hipofízis működési zavarai, a kellemetlen változókori tünetek és súlytöbblet.

Ezzel a mozgásformával a saját kezünkbe vehetjük az egészségi állapotunk javítását, nem szükséges gyógyszereket sem szednünk. Tulajdonképpen a torna csak egy része az Aviva módszer komplex eszköztárának, ugyanis ez tartalmazza a helyes légzés, testhasználat és táplálkozás tanítását is. A hivatalosan képzett Aviva módszer oktató nemcsak a tornagyakorlatokat tanítja meg, hanem nagyon hasznos, személyre szóló életmód tanácsokkal is ellát. Bármiféle nőgyógyászati problémád van, érdemes egy esélyt adnod ennek a módszernek.

Egyetlen tanfolyam keretein belül elsajátíthatod ezeket a hihetetlenül hasznos gyakorlatokat, amiket aztán az otthonodban végezhetsz, a saját életvitelednek megfelelően. A tanfolyamra jelentkezhetsz a valtozasmuhely.hu weboldalon keresztül, ahol még több információt kaphatsz erről a kiváló metódusról. Megtudhatod, hogy a tested melyik zónájára fókuszál a torna, megismerheted a hatásmechanizmusát, hogy milyen nőgyógyászati gond esetén segít.