Néhány szóban az irodai szekrényekről

Mi, emberek, hajlamosak vagyunk az évek során felhalmozni a tetemes mennyiségre rúgó dolgainkat. Nem képeznek kivételt ezen szabály alól a különféle irodahelyiségek sem, ahol a dokumentum-halmok és az egyéb eszközök, irodaszerek bizony könnyen elboríthatják a tároló egységeket.

irodai szekrények
Irodai szekrények

Nem kétséges, hogy az említett intézményeknek a rendszerezettség alapvető igény, amiben a roppant praktikus irodai szekrények nyújtanak utolérhetetlen segítséget. Mivel nincs két egyforma iroda, így természetesen érthető az igény a cégvezetők részéről, miszerint a személyes céljaikra és a rendelkezésükre álló terület paramétereinek megfelelően szerezhessék be a megfelelő méretű egységeket.

A Báthori webáruház kínálatában megtalálható irodai szekrények mindegyike a személyes igények szerint alakítható, mind formatervezésében, mind kivitelezésében. Az irodai szekrények sokszínűségének, túlzás nélkül csak a képzelet szabhat gátat!

A zárt-, üveg- és tolóajtós, illetve polcos és akasztós irodai szekrények közül bárki könnyedén megtalálhatja azt, amit keres, ráadásul költséghatékony áron. Persze az is könnyen előfordulhat, hogy nem az esztétikum, hanem praktikus megfontolásából keressük a tökéletes terméket.

Ez esetben a konténer szekrény áll a vevők rendelkezésére. Az egy- és többfiókos görgetős konténer szekrény a függő mappáknak is védett helyet biztosítanak. A konténerek mindegyike időtálló minőséget képvisel, amit elsősorban a 18 mm vastagságú forgácslap és a fémfiókos oldallapok garantálnak.

A szóban forgó tároló egységek mindegyikéhez rendelhető kiegészítőként a központi zár. Abban az esetben, ha a konténer szekrény megvásárolása mellett dönt, az ország bármelyik területére megrendelheti azt, átlagosan 12 munkanapos határidővel, de ha sürgető a helyzet, módjában áll kérni a háromnapos kiszállás lehetőségét is.

Bármelyik szekrényt is válassza, a strapabíróság garantált, amit az 5-7 évre szóló garancia is bizonyít. Kérdése van? Forduljon bizalommal a Báthori Irodabútor segítőkész és profi munkatársaihoz, a fenti linken keresztül!