Néhány elismerő szóban a fog implantátumról

Az igényes mosoly még a nem annyira előnyös arcberendezésű személyeket is megszépíti. Gyakorta halljuk, hogy a valódi szépség belülről fakad. Ez teljes mértékben igaz, viszont hiányos fogsor birtokában már nehéz érvényre juttatni a bennünk rejlő kincseket. A fog implantátum beültetésétől rengetegen ódzkodnak, mondván, az eljárás túl fájdalmas.

Míg e kijelentés néhány évtizeddel ezelőtt valóban megállta a helyét, addig manapság már szerencsére sokat javult a helyzet, hála a modern orvostudomány és technikai módszerek fejlődésének. Példának okáért, az IHDE eljárás olyan fog implantátumot tesz elérhetővé, aminek a beépítése maximum kellemetlen, de nem fájdalmas, emellett pedig gyorsan megvalósítható, sőt, azonnal terhelhető is.

A 72 órát igénylő fog implantátum beültetéssel visszatérhetünk a megszokott életünkhöz, a régi szokásainkhoz és az önfeledt, ragyogó mosolygáshoz. Ha érdekli a lehetőség, a jelentkezését online is megejtheti, amennyiben a Dental Center profi gárdájának szavaz bizalmat.