Nagy strapának kitett a nővér ruha

Az orvosok mellett, a nővérekre is óriási munka hárul, hiszen egész nap beteg emberek között dolgozni nem egyszerű feladat. Sok a türelmetlen, csak a maga bajával elfoglalt ember és ha a nővér ruha nem teljesen megfelelő, csak akadályokat jelent a munkában.

Gyakran gyorsan kell cselekedni és dönteni, ezért a viselt ruhának funkcionálisnak kell lennie. Természetesen, ezen felül jó, ha a nővér ruha csinos is, hiszen egy lógó, szétnyúlt öltözet nem túl bizalomgerjesztő.

A nővér ruha anyaga általában valamivel vastagabb, akár kötött, akár vászonszerű. Ez biztosítja, hogy sokáig megőrizze a formáját annak ellenére, hogy gyakran van mosásban és nagy strapának kitéve. Az egyszerűség és a funkcionalitás a két fő ismérve ennek az öltözetnek.

Míg régen többségében pamutból készült, ma már köszönhetően a korszerű anyagoknak, gyakran előfordul, hogy különféle műanyagok keverékéből áll, amelyek ugyanúgy megfelelnek az egészségügyben előírt követelményeknek. Az orvos és nővér ruha nem sokban különbözik, ezért mindkét csoport válogathat a webáruházunkból.