Mivel jár a merevedés?

A testünk különleges működése mindennap tapasztalható. Legyen szó egészen kis dolgokról, mint a pislogás vagy az ennél jóval nagyobbakról, mint a merevedés, rengeteg láthatatlan folyamat megy végbe a háttérben.

Utóbbi például elengedhetetlen ahhoz, hogy a felek közötti szexuális együttlét létrejöjjön és megfelelően működjön. Az urak nemi szerve általában nyugodt állapotban van, ilyenkor azonban nem alkalmasak a közösülésre, sem a nemzésre.

Ahhoz, hogy a szerelmüket megkoronázzák, a pénisznek meg kell telnie vérrel és kemény állapotúvá kell változnia. Ezzel a folyamattal szokott néha gond lenni, ugyanis sokan tapasztalják, hogy a vér nem jut el a helyére, még az erős külső ingerek hatására sem. Ez történhet az életkor miatt, az idősebbeknél természetesebb ez a probléma.

Persze a fiatalok sem bújhatnak ki alóla, ugyanis olykor a munkahelyi stressz vagy más egészségügyi betegség vezet ahhoz, hogy ne tudják használni a nemi szervüket. Ahhoz, hogy a merevedés újra létrejöjjön, segítségre van szükség.