Mit kell tudni a ferihegyi parkolóról?

Elutazna repülővel, de nem tudja mit kezdjen addig az autójával, amíg távol van? A biztonságos ferihegyi parkoló erre a problémára kiváló megoldást kínál. A fővárosi nemzetközi repülőtér közelében létesült parkolóban az Ön járműve biztonságban lesz, akármeddig tartózkodik távol.

ferihegyi-parkoloÜzleti utak, családi nyaralások és más jellegű utazások során is nyugodtan otthagyható a személygépjármű. A ferihegyi parkoló használata előtt, azonban érdemes tájékozódni a lehetőségekről és a szolgáltatások típusáról.

Ezt megteheti az europaparkolo.hu weboldalon is, ahol minden kérdésre választ kaphat e tekintetben. Érdemes tudni, hogy a parkolás során ki kell tölteni egy regisztrációs űrlapot, ami néhány percet igényel, így ezt az időt is bele kell számolni indulás előtt.

Ugyanakkor a ferihegyi parkoló valamivel több mint két kilométerre található a repülőtér termináljaitól, de az átszállítást kisbuszokkal végzik, így az nem időigényes, valamint a csomagok cipelésére sincs szükség. Utazzon kényelmesen és ne aggódjon a jármű biztonsága miatt! Válassza a ferihegyi parkolót!