Miért előnyös a bútortaxi?

Gyorsan és szakszerűen kell 1-2 darab nagyobb méretekkel rendelkező tárgyat elszállítani az otthonunkból? Ilyen körülmények között jobb, ha nem az ismerősünk furgonját vesszük igénybe, hanem a bútortaxi szolgáltatását. A kedvező költségek garantáltak és semmilyen külön gondunk sem fog adódni az utaztatás során, mert azt többéves tapasztalattal rendelkező szakemberek végzik.

bútortaxi
Bútortaxi

Például, ha egy gardróbot akarunk valamelyik szobába, esetleg az elektronikai hulladéktól szeretnénk megszabadulni, mert tönkrement a mosógép, akkor a bútortaxi tökéletes megoldás ezekre a célokra. Figyeljünk oda a mennyiségre, hiszen az korlátozott és a sofőr csak a platón pakol, tehát, ha valami nehezebbről van szó, úgy gondoskodjunk segítségről, esetleg erről külön egyeztessünk a tutiteher.hu munkatársaival!

Az említett felületen részéletesen lebontva megtaláljuk az árakat, helyre, kilométerre vonatkozóan. A bútortaxi esélyt kínál arra, hogy maximális biztonságban juttassa el az otthonába, az esetenként igen drága holmit, ami nagyon óvatos mozgatást igényel.