Mi az Önnek legmegfelelőbb szigetelőanyag?

Nyáron néhány nap alatt szaunává változik otthona, míg télen vagyonokat költ a fűtésszámlára? Nem tud választani, olyan sokféle szigetelőanyag létezik? Segítünk megtalálni az Ön igényei számára legmegfelelőbb megoldást!

Attól tart, hogy régi ingatlana utólagos szigetelése macerás, költséges és hosszadalmas lesz? Ha nem szeretné heteken át kerülgetni a mesterembereket, ha nem szeretne felfordulást és piszkot, válasszon cellulóz szigetelést!

Amellett, hogy gyorsan (akár 1 nap alatt) megtörténik a felújítás, a végeredmény is jobb lesz, mint gondolná! A Climatizer Plus szigetelő anyag nemcsak kiváló hő- és hangszigetelő, de szigorú vizsgálatok sora bizonyítja azt is, hogy rendkívül ellenálló a tűzzel, a nedvességgel, a penésszel és a kártevőkkel szemben. A Kanadában már 40 éve ismert technológia a Naturvéd & Health Kft. jóvoltából 2014 óta már Magyarországon is elérhető. A cég a termék forgalmazásán felül teljeskörű felmérést és kivitelezést biztosít. Amennyiben mindez nem volt elég meggyőző, biztosan örömmel olvassa majd, hogy a 100%-osan tűzálló cellulóz szigetelőanyag 20 éves gyártói garancia alá esik. Ezen felül az általuk kínált 5 éves kivitelezői garanciára is építhet!