Mennyibe kerül egy műlencse műtét?

Az egészségünk megfizethetetlen! Teljes életről, boldog mindennapokról és a teendőink gördülékeny elvégzéséről szó sem lehet, ha a látószerveink működésében valamilyen zavar áll be. A statisztika azt mutatja, a szemet érintő megbetegedések között a szürkehályog áll az első helyen. A szürkehályog szerencsére kezelhető, illetve teljes mértékben kiiktatható az alig 10 percig tartó lézeres műtét során. Érthető, hogy egy ilyen volumenű beavatkozástól magas minőséget várunk. A kérdés már csak az, mennyibe kerül mindez a színvonal?

lézeres szemműtét

Ha kíváncsi az aktuális árakra, akkor egyszerűen kattintson a drnagymihaly.hu linkre! A kiváló renoméval és komoly szaktudással rendelkező szemész szakorvos, illetve szürkehályog specialista, Dr. Nagymihály Attila részletes betekintést enged a lézeres szemműtétek világába az érdeklődőknek, a már említett honlap segítségével pedig minden olyan fontos információ a birtokunkba kerülhet, amelyek nagyban megkönnyítik a döntést.

Érdemes tudni, hogy a lézeres műlencse beültetése nem jár fájdalommal és ahogy már említettük, nem tart tovább 10 percnél sem. A kezelést minden részletre kiterjedő orvosi vizsgálatok előzik meg, amelyek során kiderül, melyik lencse a legideálisabb a számunkra. Dr. Nagymihály Attila honlapjáról az árakkal kapcsolatosan is részletes felvilágosítást kaphatunk. Abban az esetben, ha a Z FEMTO 7D lézeres szeműtét mellett döntünk, élhetünk a Budai Szemészeti Központ utolérhetetlen ajánlatával is.

Az ajánlat keretén belül letölthetünk ugyanis egy kupont, ami 200 ezer Ft kedvezményre jogosít fel bennünket, abban az esetben, ha a műtét mind a két látószervet érinti. A drnagymihaly.hu weboldalról azt is megtudhatjuk, hogy e gáláns, nagylelkű felajánlás az ingyenes alkalmassági vizsgálatra is kiterjed. Sőt, a pácienseknek a műtét után módjukban áll egy 20 ezer Ft értékű, prémiumminőséget képviselő napszemüveget is választani. Az utalványt egyébként roppant egyszerű igényelni, nem kell hozzá egyéb, mint néhány adat (név, e-mail cím és telefonszám) megadása.