Meglepetéseket tartogat az Adax Neo akció

Általában, amikor egy fűtőpanelre gondolunk, akkor egy ormótlan fémkocka jut az eszünkbe, ami a falon éktelenkedik. Nem csoda, hogy a legtöbbünkben ez a kép alakult ki a fűtőpanelekkel kapcsolatban, de ha vetünk egy pillantást arra, hogy mit kínál számunkra az Adax Neo akció, akkor máris megváltozik a véleményünk.

Ez a különleges norvég fűtőpanel egyedi, fiatalos dizájnnal rendelkezik. Elegánsan visszafogott letisztultság jellemzi, hiszen még a kiáramló nyílások is el vannak rejtve a kíváncsiskodó szemek elől.

Mivel az Adax Neo akciónak köszönhetően többféle színben érhető el a warmart.hu kínálatában, ezért könnyen beilleszthető bármilyen stílusú helyiségbe. Nemcsak a formavilág teszi különlegessé, hanem a beépített digitális termosztátot is érdemes megemlítenünk.

Ezért nem kell pluszban felszereltetnünk a szobában egy különálló változatot, hiszen ezzel már alapból rendelkezik a fűtőpanel. Mivel nagyon keskeny, ezért helytakarékos megoldásnak számít. Érdemes lecsapni az Adax Neo akcióra a készlet erejéig.