Megbeszélt időpontban próbálhatóak fel az eskuvoi ruhak

Amerikai, angol és európai tervezők ruhái kerültek be a menyasszonyi ruhaszalonunk válogatásába. Azok az eskuvoi ruhak, amelyek megrendelőink kedvencei, valószínűleg több éven keresztül a kínálatunkban maradnak. Noha sokan gondolják azt, hogy ezek a darabok mindig hasonló kaptafára készülnek, de nagyon tévednek.

Esküvői ruha

Ugyanis, amikor visszanézzük több évre visszamenőleg a modelleket, különböző tendenciák figyelhetőek meg. Ezek vonatkoznak egyrészt az anyagokra, de természetesen a fazonokra is, ráadásul az eskuvoi ruhak hossza is változó.

Gyakori a hosszú, de a rövid testhezálló is. Gyakran fogadják meg kuncsaftjaink a tanácsainkat, hiszen azért mégis nekünk van a leggyakorlottabb szemünk ehhez. Ugyanakkor kötelesek vagyunk tisztelni mindenki döntését, akkor is, ha nem osztjuk a véleményüket.

Az eskuvoi ruhak választáskor, sokszor a testalkat ellenére is azt a darabot választják, ami valakinek tetszik. Ez azért nem jó ötlet, mert nem áll jól mindenkinek minden. Viszont néha az elvakultság győz az esztétikával szemben. A ruhapróba során sok minden kiderül és eldől.