Medence lámpa napelemes áramforrással

Éjszaka a medence nem nyújt különleges látványt, hiszen sok esetben észre sem lehet venni. Ráadásul nemcsak a különlegessége hiányzik, hanem egyenesen veszélyes is lehet, mert könnyen belepottyanhatunk.

A gyermekeink és a házi kedvenceink biztonsága érdekében érdemes a medence lámpa használata mellett dönteni. Így már messziről észre lehet venni a vizet és elkerülhető a nem kívánt éjszakai fürdőzés. Ez leginkább a földbe süllyesztett típusok tekintetében számít előnyösnek.

A merevfalú, fémvázas típusokban is jól jön egy vagy több medence lámpa. Nincs szükség elemekre és áramellátásra, mivel napelemmel működik és a színét is változtatja. Jól mutat, amint megvilágítja a vizet.

Hogyha kedvünk támad egy kis éjszakai fürdőzéshez, akkor nem kell a sötétben rostokolnunk, hiszen a medence lámpával egészen különleges hangulatot teremthetünk. Akár 8 órán keresztül is képes világítani az energiatárolási technológiájának köszönhetően. A beszerelésével sem kell bajlódni, mert lebeg a víz felszínén. Sőt, be sem kell kapcsolni, mert érzékeli, amikor alkonyatkor gyengülnek a fényviszonyok.