A madaraknak is vehető kisállat ketrec

Sokan kedvelik a csodálatos énekhanggal bíró madarakat. Ennek következtében rengetegen érdeklődnek arról, milyen feltételekkel szerezhető be egy kisállat ketrec? A Petexpressz oldalán lehetőség nyílik a magasított típusok megvásárlására, tehát tanácsos itt leadni a rendelést.

Kisállat ketrec
Kisállat ketrec

A vásárláskor ügyelni kell arra, hogy a madárnak legyen elegendő helye az ugrálásra és a játékra. Szükség lesz egy etető és egy itató felszerelésére is. Ez azt jelenti, hogy annál jobb, minél nagyobb a kisállat ketrec.

Az a praktikus, ha a takarítás nem ütközik nehézségekbe, hiszen rendszeresen össze kell szedni a kihullott magokat. A kisállat ketrec aljába több rétegnyi újságpapírt kell rakni, mert így sokkal egyszerűbb lesz a madarakról való gondoskodás. Ha egy hím és egy tojó van a ketrecben, akkor építeni kell nekik egy fészket is, hátha szaporodni szeretnének.

Mindazonáltal, szükség lesz egy nagyobb kisállat ketrec megvásárlására is, ha a fiókák kikeltek a tojásból. Ügyelni kell arra, hogy ne alakuljanak ki harcok a madarak között a territórium védelme miatt.