Lorus óra minden alkalomra

Vannak olyan brandek, amelyek nemtől, kortól és stílustól függetlenül mindenkinek kínálnak valami szépet. Ilyen a Lorus óra gyártója és forgalmazója is, hiszen a kínálatában számtalan termék megtalálható. A klasszikus és könnyed eleganciát kedvelők már régóta felfedezték maguknak a márkát, azonban a készítők más célcsoport felé is nyitottak és új modelleket dobtak a piacra.

lorus óra
Lorus óra

Ilyen például a sport kollekció, aminek darabjait az aktív életmódot űzőknek ajánlanak. A produktumokban természetesen minden olyan funkció megtalálható, amit egy sportrajongó elvárna a karórájától. A Lorus óra tervezői azonban a legkisebbekre is gondoltak.

A számukra készült kollekció olyan darabokból áll, amelyek egyáltalán nem zavarják a gyermekeket a mindennapi önfeledt játszadozásban, valamint a le- és felvételük is igen egyszerűen megoldható. Sok más összeállítás is megtalálható a Lorus óra termékpalettáján, így igazán érdemes lehet körülnézni. Akár ajándékba, akár saját részre veszi meg, tökéletes választás lehet bárkinek.