Lézeres szemműtét Budapesten: árak, kezelés típusok, és további tudnivalók

Sajnos a mindennapi rohanás gyakran elveszi a figyelmet arról, ami igazán fontos lenne, méghozzá az egészég magas színvonalú megőrzéséről. Amíg valaki fiatal, addig erre nem nagyon gondol, viszont amint a dolgok megváltoznak és a kor halad előre, majd pedig a problémák elkezdenek megjelenni, súlyosbodni, mindjárt átértékelésre kerülnek a dolgok. Az érzékszervek közül pontosan a látás az, amire a legjobban támaszkodik az ember. Sajnos a különféle technikai berendezések, amilyen a képernyők, monitorok, nem éppen kímélő jellegűek.Budai Szemészeti Központ

Egyre nagyobb terhelés nehezedik tehát erre a szervre, aminek egyértelmű következménye lehet több betegség megjelenése. A modern orvostudománynak és a mérnöki bravúrok keretében megalkotott egyedi szerkezeteknek hála, a létezik hatékony megoldás. A Budai Szemészeti Központ (06 1 240 6334, 1126 Tartsay Vilmos u. 14.) weboldalán remek tájékoztatót találhat a lézeres szemműtétekről. Választani lehet többféle beavatkozás közül, amilyen a Z FEMTO 7D, OptiLASIK 7D, Zero-Touch 7D, PRK 7D lézeres szemműtétek.

Voltaképpen a kezelések végeredménye általában ugyanaz a magas színvonalú gyógyulás. Eltérés főként a felépülési időszakban mutatkozik meg, valamint az árakban. Minél drágább egy eljárás, az annál gyorsabb a gyógyulás idő. A költségek megközelítőleg 300 és 600 000 Ft között változnak. Minden eljárás előtt szükség van egy alapos felülvizsgálatra, valamint konzultációra. Gyakran még külön belgyógyászati laborokra is, a teljesség érdekében.

A szem esetleges javításán túl további, olykor komoly betegségek leküzdésére is van mód, amilyen a szürkehályog, könnyezés, zöldhályog, Cross-Linking kezelés. A szemlencse műtétek sok új lehetőséget szolgáltatnak, amelyekkel az élet visszatérhet a jól megszokott kerékvágásba. Ha már minden lehetőség adott, akkor nincs más hátra, mint ezekkel élni és a pozitív előnyeiket kiélvezni. Természetesen a költségek minden esetben meghatározóak, de fel kell tenni a kérdést, hogy mennyit ér meg valakinek a kényelem és az egészségének újbóli visszaszerzése, ha már a megelőzésekre nem fordított kellő hangsúlyt.