Legyen elérhető mobilon is a webáruház!

Ha végignézünk az utcán a járókelők között, tapasztalhatjuk, hogy elég kevés ember van, aki nem nyomkodja a telefonját akkor, amikor csak lehet. Lehet, hogy én vagyok maradi, de engem kifejezetten irritál, ha valaki le sem tudja tenni a telefonját.

webaruhazÉrtem én, hogy ilyen a világ, de nem hiszem el, hogy lemaradunk valamiről, ha fél órán át nem nyomjuk meg a telefont. A telefon most már igazából nem is telefon, hanem kicsi számítógép. Én mindig is azt mondtam, hogy a telefon annyit tudjon, amit egy telefonnak kell. Tudjak telefonálni.

Mivel azonban ekkora jelentőséget tulajdonítunk neki, muszáj olyan honlapokat és webáruházakat létrehozni, amik mobilra is kompetensek. Ha valamit nem lehet elérni mobilról, az nem is létezik. Mikor honlapot csináltattunk, első volt, hogy kértük a mobilra történő alkalmazást is.

Webáruház indításakor is legyünk erre nagyon figyelmesek. Az emberek többsége mobilról beszélget, mobilról vásárol, ott éli az életét. Ezt ki kell használni. Tehát szolgáltatóként alkalmazkodjunk ehhez a furcsa világhoz.