Kutya nyugtató, hogy szót fogadjon az eb

Minden kutyának vannak időnként nehezen kezelhető pillanatai. Ilyenkor megtörténik, hogy elszökik, gazdája tiltása ellenére ugat vagy támad. Ekkor szükséges lehet a kutya nyugtató, különben az eb kezelhetetlenné válhat, vagyis rögzülhet a helytelen viselkedésminta.

Kutya nyugtató

Ön- és közveszélyesek lehetnek az ijedezések is, amit kiválthat például a tűzijáték vagy az állandósult félelem. Bármilyen meglepő, az alvási zavarok a kutyáknál is fejfájást, antiszociális, ingerlékeny viselkedést okozhatnak.

A mozgáshiányból kialakuló feszültség, hiperaktivitás is egy olyan probléma, amit a kutya nyugtató alkalmazásával enyhíteni lehet. Többféle gyógynövényes készítmény kapható a fito-store.com webáruházban, közöttük található a kutya nyugtató is.

A viselkedést korrigáló tréninget, a lemozgatást nem helyettesítik a herbák, de amíg ezekkel teljesen megszüntethetőek lesznek a problémák, addig a fitoterápia megfelelő kiegészítése a mindennapi étrendnek, valamint csökkenti a stressz káros hatásait. Figyelje a kedvence viselkedését!