Különleges fagylalt ízek egy budapesti nagykereskedésnél – Van mit kipróbálni!

A gyermekek egyik nagy kedvence a fagylalt, ami nélkül szinte elképzelhetetlen a nyár. A kézműves, olasz fagyi országszerte ismert és mindenki nagyon szereti. Krémessége és ízvilága semmihez nem hasonlítható. A www.hiszteriafagylalt.hu linkre kattintva megtekintheted a teljes választékot! Ez a finomság természetes alapanyagokból készül és ezért különbözik az iparilag előállított terméktől. A kisebb családi vállalkozás mára országszerte ismertté vált. A helyi termelőktől beszerzett friss hozzávalókat a korszerű technológiával felszerelt műhelyükben dolgozzák fel.

Különleges fagylalt ízek

A friss tej adja a krémességet, míg a gyümölcsök a fagyi igazi ízét. Széles a kínálat az ízek tekintetében, 50 fajta közül lehet választani. A mindenki által kedvelt vanília, csoki, eper mellett, olyanokat is kóstolhatunk, amit máshol nem. A cukrászdák színes pultjai lenyűgöző látványt nyújtanak, aminek sem gyermek, sem felnőtt nem tud ellenállni. Kóstoláskor igazán nagy élményben lesz részünk, ugyanis ezek a finomságok teljesen elvarázsolnak.

Egyes termékek glutén- és laktózmentesek. Az újdonságok között szerepel a Hupikék Törpikék kék színű fagylalt, ami a kicsik egyik nagy kedvence, a Velencei Álom keksz, narancs, csokoládé kombinációval vagy a Kinder Pingvin. A teljes kínálatot nem lehet felsorolni, inkább látogass el az oldalra és meggyőződhetsz, hogy ami itt van, máshol nem kapható! Ez a fagylalt az olasz minőséget képviseli. A fogyasztó egészsége a legfontosabb, ezért minden higiéniai előírást szigorúan betartanak, mind a gyártásnál, mind a tárolásnál.

Saját hűtőberendezéssel felszerelt autók szállítják ki a megrendeléseket, ezzel is hozzájárulnak a minőség fenntartásához. Országszerte több mint 100 partnerrel van szerződésük és ennek köszönhető, hogy több cukrászdában is elérhető. Tartósítószert nem használnak ezért fontos a megfelelő hőmérsékleten való tárolás, úgy a műhelyben, mint a cukrászdák pultjaiban. Kóstolja meg és biztos Ön is azoknak a táborát fogja erősíteni, akik azt mondják, hogy az egyik legfinomabb fagyi a piacon!