KTM kerékpár: osztrák minőség!

Ezeken a bringákon igazán látszik, hogy mennyire elhivatott a gyártó. Rengeteg új ötlettel állnak elő, amelyekkel még kényelmesebbé tehető a KTM kerékpár minden fajtája. Akármelyik modellt vesszük szemügyre, látszik a minőség.

KTM Fatbike

A vázak könnyűek, mégis erősek, a precíz és elegáns hegesztéseknek köszönhetően. A váltók szinte hangtalanul dolgoznak menet közben, mivel ezekből is a legjobb szokott felkerülni a KTM kerékpárokra. A fékek az újabb modelleknél nemcsak sima tárcsafék, hanem hidraulikus.

Ezek a legmodernebb létező fékrendszerek, amelyek olajnyomással működnek. Nem kell a fékkábelekkel vacakolni, nincs mi elszakadjon, megnyúljon, ráadásul a hidraulikus fékek mindkét fékpofája mozog, ezáltal fejtve ki nagyobb fékerőt.

A KTM kerékpár csúcsmodelljei rendkívül sokba kerülnek, de az áltagos bringásoknak is kínálnak bőven elérhető áron igazán jó modelleket. Az biztos, hogy egy ilyen bringa megfelelő karbantartás mellett, éveken keresztül hű társunk lesz. Több ezer kilométert tehetünk meg rajta és akkor sem fogjuk megunni.