Konferencia telefon remek mikrofonnal

Ezekkel az eszközökkel akár több tucat résztvevő is hatékonyan folytathat telekonferenciát. A résztvevők számát a konferencia telefon típusa határozza meg. A konferencia telefonok gyártása kapcsán a Panasonic élen jár, mivel kitűnő technológiát sikerült kifejlesztenie, ami főként a fejlett Hypercardioid mikrofonokban mutatkozik meg.

Kiszűrik a háttérzajt, ezzel biztosítva a kitűnő hangminőséget még a rossz akusztikával rendelkező helyiségek esetén is. Például a Panasonic Polycom SoundStation2 EX konferencia telefon esetében, a résztvevők száma 20-30 főig is növelhető.

A rendelésnél fontos figyelembe venni, hogy a VoIP/Skype kábel nem számít tartozéknak, ezért azt külön kell megvásárolni, amennyiben szükség van rá. Mivel két mikrofonnal rendelkezik, ezért 360 fokos lefedettséget biztosít a helyiségen belül.

Ez azt jelenti, hogy az adott terem bármelyik pontjából átlagon felüli hangminőséget képes közvetíteni, még akkor is, hogyha a beszélő közben ide-oda járkál. A konferencia telefonok kiválasztása előtt fontos felmérni az adott helyiség méretét.