Komoly feladat a hűtött áruszállítás

Komoly egészségügyi gondokat okozhat a helytelenül szállított és tárolt ételek felhasználása. Éppen emiatt fontos olyan szolgáltatást igénybe venni, ahol kifogástalan körülmények között történik a hűtött áruszállítás.

Élelmiszerek szállítása
Élelmiszerek szállítása

Amennyiben olyan élelmiszerek kerülnek az áruházak polcaira, amelyekkel valami gond van a szavatosságukat illetően, a fuvarozó, a raktározó illetve a terméktulajdonos komoly bírságra számíthat. Éppen emiatt, a Rudi Transport Kft. nem bízza a hűtött áruszállítást a véletlenre.

Fejlett járműparkkal rendelkezik, de ami még ennél is fontosabb, hogy képes a logisztikai feladatok teljes körű ellátására. A ruditrans.hu weboldalon megtekinthetőek a kamion útvonalak, illetve azok a városok, ahol hűtőház üzemel, hiszen a hűtött áruszállítás során a termékek raktározására is van lehetőség, amelyek lehetnek friss élelmiszerek, mélyfagyasztottak, vagy olyan árucikkek, amelyek érzékenyek a hőmérsékletre.

A járművekbe épített hőmérséklet ellenőrző szenzornak hála, a hűtött áruszállítás során a minimálisra csökkenthető az esetlegesen felmerülő hibák lehetősége.