Kétségtelenül hatékony telefonos kapunyitó

A családi otthon kényelmét sok aprósággal tehetjük teljesebbé. Megéri alaposan körülnézni a különböző műszaki berendezések között, amelyek az életünket hivatottak megkönnyíteni, mindamellett, hogy nagyobb biztonságot varázsolnak a számunkra. Minek külön kulcs, ha a Nice kapunyitó távirányító gombnyomásra elvégzi a nyitás-zárás feladatát? Nem kell feleslegesen bíbelődnünk a zárakkal, mert a teljes rendszer belül van elhelyezve, ahol nem hozzáférhető az illetékteleneknek.

Ha mondjuk egy bejáraton található kulcslyuk, akkor van rá mód, hogy feltörjék, ezzel ellentétben egy masszív, zárt panelegységen nem lehet fogást találni, mert az egyetlen bejutási lehetőséget a Nice kapunyitó távirányító adja. Természetesen ez azt is jelenti, hogy érdemes nagyon vigyázni rá, de probléma esetén megoldható egy másik vezérlő rendelése. A gyártók gondoskodtak arról, hogy a Nice kapunyitó távirányító könnyedén kezelhető legyen, így aztán mindenki képes használni azt. Felmerül a kérdés, hogy lehet-e még ennél is könnyebb a dolgunk? Nagyon meglepő, de igen!

Nem is olyan régen, a telefonos kapunyitó kifejlesztése történt meg. Ha azt vesszük figyelembe, hogy az emberek jelentős része folyamatosan magánál hordja a készülékét, akkor teljesen érthető az újítás. Minek külön vezérlőegységgel bíbelődni, ha a mobilunk állandóan kéznél van? Csak egy applikáció és némi szinkronizálás, hogy aztán a telefonos kapunyitó jóvoltából, az interneten keresztül, akár távolról is irányításunk alatt tarthassunk mindent.

A kódok igény szerint megoszthatóak más készülékekkel is, így aztán a család többi tagja is, hozzánk hasonlóan, pillanatokon belül bejuthat az ingatlanba. Ha úgy véljük, hogy a telefonos kapunyitó nekünk lett kitalálva, akkor ne várjunk tovább, hanem rendeljük meg a vezérlőegységet és aknázzuk ki a benne rejlő lehetőségeket! A telefonos kapunyitó tipikusan olyan szerkezet, amit a felmerülő igény teremtett meg és piacra dobása óta hihetetlen népszerűségnek örvend. Az újonnan épített ingatlanoknál szinte alapfelszereltségnek számít, nem véletlenül.