Karos állvány a szálanyagok elhelyezésére

Minden termék, anyag más-más raktározási módszert kíván. Az iratok, alkatrészek tárolásához a gördíthető polcrendszer a megfelelő, a zártszelvények, szálanyagok, csövek raktározására pedig a karos állvány. A polcrendszer helyes megválasztása elengedhetetlen több szempontból is.karos állvány

Egyrészt azért, mert egy ilyen eszköz megvásárlása hosszú távú befektetésként is tekinthető, másrészt pedig fontos, hogy a használata ideje alatt a lehető legjobban megfeleljen az elvárásoknak. A karos állvány a műanyag, fém, fa és forgácslapok tárolására is kitűnő, a terhelhetősége igen magas, 300 kg/kar – 3.650 kg/kar. A szálanyagok több szinten történő tárolása biztosítja a sérülésektől mentes elhelyezést, a könnyű hozzáférést és a hely optimális kihasználását.

A teherbírás érdekében, az oszlopokat és a karokat hidegen hengerelt, kiváló minőségű acélból készítik. A karos állvány egy- (szimpla) és kétoldalas (dupla) kivitelben szerezhető be. Válassza Ön is ezt a költséghatékony, praktikus megoldást a szálanyagok és tábla lemezek biztonságos tárolására!