Kamado Joe Junior – a profizmus itt kezdődik!

A sütés-főzés igazán hasznos tevékenység, de ezen felül szakma, hobbi és szabadidős tevékenység szintén lehet. Okos döntés lehet beszerezni az éppen aktuális kiegészítőket és berendezéseket is.

A Kamado Joe Junior valójában rendkívül újszerű és modern eszköznek bizonyulhat a használat során. Hozzá hasonló eszköz korábban igen ritkán jelent meg a forgalomban. Ez a kerámia grill rendkívül kompakt és kézre álló. Hordozható is, ami a kerti sütögetések és a piknikezések vagy nyaralások folyamán is jól jöhet.

Kellemes és ízletes ételek elkészítését teszi lehetővé, illetve megadja a szükséges füstös hangulatot és az élményt az időtöltéshez. A Kamado Joe Junior összesen 30 kilogrammot nyom, ez nem számít megterhelőnek, még pakolás alkalmával sem.

Egyenletes hőtartást biztosít, hogy a húsok puhák, de mégis ropogósak maradhassanak, a fogyasztótársaság legnagyobb örömére. A beépített hőmérő, piszkavas és a grillrács a további kényelmet szolgálják. A Kamado Joe Junior percek alatt belophatja majd magát az egész család szívébe!