Ismerje meg közelebbről a Honeywell Evohome-ot!

A sokoldalúság nemcsak az emberek jellemzője, hanem a fűtésszabályozó rendszereké is. A forradalmian új Honeywell Evohome fűtésszabályozó készülék neve lehet, lehet nem mond semmit Önnek, de ha eláruljuk, amit tud, akkor ezer közül is fel fogja ismerni később.

Honeywell EvohomeEz a készülék megkönnyíti az életét, kényelmesebbé varázsolja és nélkülözhetetlen lesz az otthonában. A Honeywell Evohome Wifi hálózaton is működik, ami a felesleges kábel rengeteg eltűnését jelenti.

Ez egy zónaszabályozó rendszer, ami kizárólag annak a helynek a felmelegítéséért felel, ahová el van helyezve. A design is fontos szempont a gyártónál! Lejárt a múlt századi készülékek ideje, helyettük az elegáns kisméretű, szolid külső vette át a helyét.

A Honeywell Evohome rendkívül praktikus készülék, kapcsolatban van a kazánnal, ugyanis jelet küld neki, ami pedig felmelegíti a lakást a kívánt hőmérsékletre. Padlófűtéses rendszerhez is kiválóan lehet csatlakoztatni. A zónaszabályozás verhetetlen bajnoka, ami még árban is megfelelő.