Ingyenes NTAK szoftver vendéglátósoknak: így azért egyszerűbb

Bizonyos előírások betartása adott szakmákon belül nem mindig könnyű, viszont nagy szükség van rá. A fejlődés nem állítható meg, hiszen a modern gazdaság célja az állandó növekedés, bővülés. Az országok, közöttük hazánk is csak úgy tud kitűnni a többi szomszédos régiók közül, ha felveszi a versenyt és adott esetben a kulcsfontosságú szektorokra többet költ. A fejlesztési pénzek célirányos elosztásához viszont fontos átlátni a teljes képet. Nemcsak a városi területek azok, amelyek közkedveltek a turistáknak, mert gyakran éppen a vidék a fő cél, hiszen ott vannak olyan látnivalók, ami máshol nem.CMO ingyenes NTAK szoftver

Az adatok mindent elárulnak, viszont ezeket meg kell osztani az illetékesekkel. A Magyar Turisztikai Ügynökség ezt tűzte ki célul, amikor megalkotta az NTAK digitális rendszert. Ezen keresztül kell a vállalkozások beküldjék a statisztikai információkat, amikre alapozva már el lehet indulni a meghatározó irányokba. Az NTAK-ra való csatlakozáshoz első körben regisztrálni kell, valamint szükség lesz bizonyos eszközökre, amik elvégzik a munka jelentős részét.

Nagy segítség a CMO ingyenes NTAK szoftvere a vendéglátósok számára. Ez egy új vonal, hiszen a kötelezettség eddig csak a szállásadóhelyekre vonatkozott, ahol komplex, gyakran külön számítógép által vezérelt rendszereket kell alkalmazzanak. Ezzel szemben, az ePénztárgép applikáció a már meglévő készülékekhez is kapcsolható, valamint hálózatban alkalmazható. A számla és blokk nyomtatása sem jelent problémát, a szükséges adatok továbbítása pedig automatikusan megtörténik. A kedvező havidíjak fejében, a kezelhetőség egyszerű és bárki meg tudja oldani.

A cmo.hu sajátos kínálatában mindenki megtalálja azt, amire szüksége van. A kínálkozó lehetőségeket kihasználva pedig nem lesz fennakadás a kiszolgálásban, miközben a törvényi előírások tekintetében ugyanúgy tisztán történik az adatok elküldése. A valós időben látható információk birtokában pedig az ágazatok finanszírozása máris egy új szintre léphet. A kötelezettség 2023 július 1-én lép hatályba, de addig már mindennek készen kell állnia a működésre, tehát a regisztráció mielőbb történjen meg!