Így néz ki egy kismama esküvői ruha – Te melyiket választanád?

Mint minden más menyasszony, így azok a hölgyek is, akik babát várnak, szeretnének tündökölni és nagy pocakkal bámulatosan kinézni az esküvőjük napján. Mivel elsődleges szempont itt is a kényelem, érdemes a mell alatt szabott fazon mellett dönteni, de más modellek szintén nagyon szépek, például amelyeket megtalálunk a bboom.hu webáruházban. Gondoltad volna, hogy ilyen szép lehet egy kismama menyasszonyi ruha?

kismama menyasszonyi ruha

Amint látható, számtalan különböző változatban kapható mell alatt szabott fazonú kismama esküvői ruha, ami azért jelent jó választást, mert csinosan takarja a pocakot, de a mozgásban nem feszélyezi a viselőjét. Ráadásul a terhesség első hónapjától az utolsóig tökéletesen áll. Viszont, ha szeretnéd megmutatni a világnak és a násznépnek azt, hogy gyermeket vársz, akkor egy dekoratív szalaggal a mellrész alatt megkötve, kiemelheted. De egyenes fazonú ruhát is választhatsz, mert a tested vonalát követő, azonban nem szoros modell kifogástalanul fog rajtad mutatni.

A legfontosabb kritérium, hogy az esküvőn viselt ruházat ne helyezzen nyomást a növekvő hasra. Ajánlott egy kicsit lazább vonalvezetésű fazont választani, amiből még az utolsó pillanatban is be lehet venni, ha szükséges. A kismama esküvői ruha mindazonáltal lehet letisztultan elegáns, romantikus, de akár bohókás is. Lényeges dolog továbbá az időzítés, hiszen egy várandós nő nem tudja előre, hogy milyen gyorsan és mekkorát nő a pocakja az esküvőig, úgyhogy célszerű kinézned időben a tetsző fazont, de a megvásárlásával még várj!

Megeshet, hogy nagyobb hassal már másik stílusú kismama menyasszonyi ruhát szeretnél. Ami az alapanyagot illeti, arra kell figyelni, hogy az esküvőn viselt ruha könnyed, rugalmas és puha matériából készüljön. Áldott állapotban a bőr is érzékenyebb, ezért fontos, hogy a ruha anyaga bőrbarát jellegű legyen. Ha a webáruház termékpalettájáról mégsem tudnál választani, tudnod kell, hogy a munkatársak ebben is a segítségedre vannak. Együtt választhatjátok ki az igazi menyasszonyi ruhádat a nagy napra.