Így alakultak a plasztikai sebészet árak 2019-ben

Tény és való, hogy régen azért nem döntöttek olyan sokan például az egyszerűbb plasztikai műtétek mellett az emberek, akárcsak az ajak- és a ráncfeltöltés, mert az igencsak drága volt. Szerencsére az árak egyre elfogadhatóbbak, ezért ma már többen választhatják ezt vagy egy ehhez hasonló szolgáltatást.

plasztikai műtétek árai
Plasztikai műtétek árai

Ha kíváncsi arra, hogy hogyan alakultak ebben az évben a plasztikai műtétek árai, akkor érdemes a drfalus.hu linkre kattintania. Itt egyből meg lehet tudni, hogy mi mennyibe kerül, melyek a legtöbbet igényélt plasztikai műtétek és mire kell felkészülni, ha valamelyiket komolyan gondolja.

Visszatérve az előbb említett beavatkozásra, a mai napig az arcfiatalító kezelések közül a ráncfeltöltés és az ajakvastagítás a két legközkedveltebb beavatkozás. Ez egyáltalán nem is lehet meglepő, ugyanis mind a két eljárással azonnali és látványos eredmény érhető el. A hölgyeknek pedig pontosan ezt szeretnék.

A műtétet követően, szinte egyből meg lehet figyelni, ahogy az arcon az idő múlásával megjelent kisebb és nagyobb ráncok kisimulnak, a mélyebb mimikai ráncok elhalványulnak. Sőt, még a kontúr vesztett ajkak is visszanyerik a régi, eredeti teltségüket. Ezt a szolgáltatást pedig, a fent említett plasztikai sebészeten reális áron lehet igénybe venni.

Természetesen a siker azért garantált, mert a ráncfeltöltést és az ajakvastagítást egy szakképzett, nagyon tapasztalt plasztikai sebész végzi, aki ambulánsan műt. Ezért is lehet a beavatkozás után azonnal hazamenni, és ezért nem kell több napot a kórházban tölteni. A szakember segíteni tud a kor előrehaladtával megjelenő kisebb-nagyobb mimikai, valamint a rossz szokásokból eredő mélyebb ráncok elhalványításában is.

Az ajkak vékonyabbá, fakóbbá válása egyre több bosszúságot okozhatnak, mert látványosan rontják az arcképet. Az idő múlása mellett, az arcbőrnek nem kedvez a fogyókúra, a túlzott szolárium vagy napozás sem, illetve a dohányzás is a káros hatások közé sorolható. Ezek mind pusztítják a kollagént és lassítják annak a termelődését, illetve gyorsítják a bőr idő előtti öregedését. Szerencsére Dr. Falus György a klinikáján segíteni tud a kialakult helyzeten.