Hogyan szervezd egy vállalkozás mindennapjait?

Sajnos nagyon sok cégvezető hibázik, amikor a feladatok leosztásáról, a munkatársak irányításáról van szó. Aztán egy idő után azt veszik észre, hogy a vállalkozás lefoglalja az egész életüket. Piroska Gyula szakértője ennek a problémának.

vallalkozas

Sikeres tréningeket tart azoknak a cégvezetőknek, akik szeretnének ezen változtatni, akik szeretnének hatékonyabbak lenni, azoknak, akik a cégük irányítása mellett magánéletre is vágynak. Ha eddig azt hitted, hogy a vállalkozói élet egyenlő a folyamatos robotolással, akkor olvasd el Piroska Gyula írásait.

A könyvei élvezetes olvasmányok, de lehetőséged van kérni a hírleveleit is, amiket hétről hétre élmény elolvasni. A nyers őszinteség, a humor és az irónia szórakoztatóvá teszi az új nézőpontok megismerését. Nem csak írásaiból tanulhatsz, hiszen személyes előadásokat is tart.

Tréningjein lehetőség nyílik a személyes tapasztalatcserére, megismerhetsz más vállalkozókat, vállalkozásokat. Jelentkezz mielőbb, hiszen itt a mindennapjaid megváltoztatásához kaphatsz nézőpontokat, segítséget. Egy Piroska Gyula tréningre sok mindent mondhatunk, de azt nem, hogy egy száraz előadás lenne. A tanulás a fejlődés alapja, ezt nagyon gyorsan megtapasztalhatod az üzleti és a magánéletben is.