Hátfájás kezelése: BackScan!

Hátfájással, derékfájással küszködik? A 3D BackScan sugárzás nélkül segít észlelni a problémát. Ritkaságnak számít, ha valaki teljesen szimmetrikus vázrendszerrel rendelkezik. Ha oldalirányból figyelve valakit, egy kérdőjelet formál a háta, vagy elölnézetből az egyik váll magasabban helyezkedik el, mint a másik, többnyire gerincferdülés van mögötte. Ajánlott az észlelt problémát mielőbb orvosolni.

BackScan
3D BackScan

Fontos megjegyezni, hogy minél nagyobb mértékű ferdülésről beszélünk, annál súlyosabb hátfájás, derékfájás, vagy egyéb gerincproblémák kialakulásának a veszélye. A gerincferdülést nem ajánlott csupán esztétikai problémaként kezelni. Ennek megoldására létezik egy olyan kezelési mód, amivel elkerülhetjük a műtétet, vagy akár a gyógyszerek használatát is.

Budapesti rendelőnkben bárki számára elérhető egy forradalmi röntgensugár nélküli gerincvizsgáló készülék, ami 6 éves kortól felfelé, szükség szerint alkalmazható, ahányszor csak szükséges. A BackScan technológia használata után, további tájékoztatást kap a további kezelést illetően.