Gyorsan feladható apróhirdetés ingyen

Bármennyire is hihetetlen, de van lehetőség arra, hogy a legkedvezőbb feltételekkel adjuk fel internetes hirdetésünket. Egy egyszerű regisztráció után máris megjelentethető az apróhirdetés ingyen.

Sőt, több fényképpel is illusztrálható a kínált portéka. A fényképek összesen 20 MB nagyságúak lehetnek, de a rendszer jelzi, ha esetleg valaki túllépte ezt az adatkorlátot. Ezzel biztosított ugyanis, hogy minden feladott apróhirdetés ingyen megjelentetheti a fényképeit.

A képek száma 15 db lehet, így az írásban közölt információk mellett, vizuálisan is megjeleníthető az érdeklődőknek az adott árucikk. Még azok a kategóriák is ingyenesek, amelyek olyan nagyobb értékű tárgyakat kínálnak megvételre, mint az ingatlan vagy gépjármű.

Egy személy több kategóriában is hirdetheti feleslegessé vált dolgait, mivel az oldal működtetői nem szabtak felső hirdetési határt. Ezért az apróhirdetés ingyen kiváló lehetőség mindenkinek, hogy eladjon vagy vásároljon, esetleg csak nézelődjön. Sokan épp ilyenkor kapnak kedvet és jönnek rá, hogy jó vásárt csinálhatnak.