Füstölt szalonna kőfüstölőből

Egy jó kis szalonnázás kinek nem esik jól egy átdolgozott nap után, vagy hosszú téli estéken? A füstölt szalonna egy olyan tradicionális étel, amit önmagában is fogyaszthatunk, de a főtt ételek „megbolondítására” is felhasználhatnak a háziasszonyok. Karakteres íze miatt nem véletlenül illik oly sok receptünkbe, és nem véletlenül szeretik oly sokan.

szalonna futstoltAhogy minden élelmiszer vásárlásakor, a füstölt szalonna választásakor is érdemes körültekintőnek lenni. A gyorspác és a különböző adalékanyagok teljesen más ízhatást eredményeznek, mint a hagyományos kőfüstölés. A Tóalmási Húscsarnok termékeiben nyugodtan megbízhat, hiszen csak hagyományos eljárással készítik a termékeiket.

A vállalkozás célja a tradicionális hazai húskészítmények értékesítése mellett azok népszerűsítése is. Honlapjukon nem csak arról tájékozódhat az érdeklődő, hogy hol vásárolhatóak meg termékeik, hanem például könnyen elkészíthető recepteket is találhat. Ínycsiklandó füstölt szalonnás, kolbászos fogásaiktól egykettőre megjön a kedve a főzéshez.

Azonban arra figyeljen, hogy csak minőségi alapanyagok felhasználásával készítse el őket. Sokan gondolják úgy, hogy ami adalékanyagoktól mentes, az megfizethetetlen, de a Tóalmási Húscsarnok rácáfol erre.