Formatervezett fémvázas álló ventilátor

Alapvetően, amikor valamilyen ventilátorról esik szó, az emberek többségének esze ágában sincs komplikált szerkezetre gondolni, mondván, az csak pár forgó lapát, ami hajtja a levegőt.

Lapát nélküli ventilátor

Ez az általános feltevés korántsem helytálló, hiszen például a szellozoshop.hu internetes áruház által forgalmazott álló ventilátor egy igencsak összetett, nagy gondossággal, a legkiválóbb anyagokból összerakott gépezet, amely a tőle elvárható funkciót maximálisan képes kielégíteni.

Az álló ventilátor fém felépítésének köszönhetően rendkívül masszív, motorjának illetve a forgásnak a sebessége három fokozatba állítható, zajszintjét tekintve pedig nem hangosabb egy hűtőszekrénynél.

Mivel négy pozícióba dönthető, ezért a beltérnek bármelyik magassági szintjét képes elérni. Súlya nem haladja meg a tíz kilogrammot, ezért bizton állítható, hogy áthelyezése nem igényel komolyabb fizikai igénybevételt. Az erős légáramlást kelteni tudó álló ventilátor egyszerűen megrendelhető a honlapon keresztül, és a kiszállítás időtartama sem hosszadalmas.