Fontolja meg, hogy milyen szákot vesz!

Horgászként valószínűleg Ön is arra vágyik, hogy minél nagyobb halakat foghasson ki a vízből. Ez azonban nem megy szakértelem és megfelelő felszerelés nélkül, hiszen egyáltalán nem könnyű egy erős és hatalmas halat a partra húzni.

szak

Nagyon fontos, hogy ne csak a bot legyen profi, hanem lehetőleg a szák is, mert ezzel az eszközzel kell a halak alá nyúlni a kiemelés előtt. Ezzel kapcsolatban persze felmerülhet az a kérdés, hogy milyen egy igazán jó minőségű szák?

Nagyon fontos például, hogy a nyél, a fémből készült rész és a háló is elég erős legyen, hiszen akár az is előfordulhat, hogy a horogra akasztott zsákmány tíz-tizenöt kilót nyom. Egy ilyen halat nem lehetne kiemelni gyenge felszerelésekkel, éppen ezért jobb biztosra menni, ha nem szeretné elszalasztani az állatot.

Lényeges az is, hogy a szák sűrű szövésű legyen, mert csak így garantálható, hogy az eszköz megtartja a kifogni kívánt halat. Mivel a pgr-fishing.hu honlapon kapható olyan termék, amelyik mindegyik feltételnek megfelel, ezért itt érdemes vásárolnia, ha kiváló felszereléssel szeretne elindulni a vízpartra.