Fog implantátum elenyésző fájdalommal

Egészséges mosoly

A fogászati ismeretek és technikák az elmúlt évtizedben rengeteget fejlődtek és változtak. Modern korunk egyik legnagyobb népszerűségnek örvendő fogászati beavatkozásának az eredményeként, a fog implantátum emberek millióinak könnyíti meg az életét.

Az igazság az, hogy fogorvoshoz senki sem szeret járni. Még az olyan egyszerűbb és gyorsabb kivitelezéssel járó kezelési formák is, mint például a szimpla fogtömés is borzongással tölti el az átlagembert.

Mi a helyzet akkor, ha az egész fogsort kell kicserélni? Nos, nyilván mindenki azt preferálná, ha a szóban forgó kezelés gyors, megbízható, hatékony, fájdalommentes és jutányos árú lenne.

Létezik egyáltalán ilyen eljárás? Szerencsére igen, hiszen a svájci IHDE fog implantátumnak köszönhetően, a betegek alig tapasztalanak fájdalmat, a felhelyezett koronát pedig 3 nap elteltével már élesben is bevethetik, utána visszatérhetnek a megszokott étkezési szokásaikhoz. Ha aktuális a téma, keresse a fenti linken található elérhetőségek egyikén a Dental Center Klinikát akár már ma!

Print Friendly, PDF & Email