Fog implantátum elenyésző fájdalommal

A fogászati ismeretek és technikák az elmúlt évtizedben rengeteget fejlődtek és változtak. Modern korunk egyik legnagyobb népszerűségnek örvendő fogászati beavatkozásának az eredményeként, a fog implantátum emberek millióinak könnyíti meg az életét.

Egészséges mosoly
Egészséges mosoly

Az igazság az, hogy fogorvoshoz senki sem szeret járni. Még az olyan egyszerűbb és gyorsabb kivitelezéssel járó kezelési formák is, mint például a szimpla fogtömés is borzongással tölti el az átlagembert.

Mi a helyzet akkor, ha az egész fogsort kell kicserélni? Nos, nyilván mindenki azt preferálná, ha a szóban forgó kezelés gyors, megbízható, hatékony, fájdalommentes és jutányos árú lenne.

Létezik egyáltalán ilyen eljárás? Szerencsére igen, hiszen a svájci IHDE fog implantátumnak köszönhetően, a betegek alig tapasztalanak fájdalmat, a felhelyezett koronát pedig 3 nap elteltével már élesben is bevethetik, utána visszatérhetnek a megszokott étkezési szokásaikhoz. Ha aktuális a téma, keresse a fenti linken található elérhetőségek egyikén a Dental Center Klinikát akár már ma!