Fizessen elő kábel tv-re az Invitelnél!

Manapság a tévé sokféle szerepet tölthet be életünkben. Egy fáradt nap után jó érzés leheveredni a kanapéra és megnézni a kedvenc műsorunkat, ráadásul nélkülözhetetlen vagy érdekes híreket tudhatunk meg belőle, de a gyermeket is lefoglalhatják a meséket közvetítő csatornák, ameddig nekünk a háztartással kell foglalkoznunk.

kabel tvAz Invitel Zrt. kedvezményesen kínálja hozzá a kábel tv csomag előfizetés szolgáltatását. A vállalat magas színvonalú minőséget kínál, képre és hangra egyaránt.

A csomagokba nem csupán helyi és regionális csatornákat foglaltak bele, hanem rádiócsatornákkal is színesítették az ajánlatokat. Három különböző kábel tv csomag közül lehet választani. Az analóg információs csomag közszolgálati és helyi csatornákat sugároz, vagyis ez esetben magyar nyelvű műsorokról van szó.

Az analóg alapcsomag egy bővebb paletta, ugyanis itt a magyar nyelvűek mellett, már külföldi kereskedelmi csatornákat is nézhetünk. Az analóg családi csomag már kiterjedtebb változat, hiszen mindenféle érdeklődési körnek közvetít műsorokat.