Férfi dezodor fokozott hatóerővel

Az izzadásgátlók a felesleges verejték kiküszöbölésére szolgálnak a mirigyek aktivitásának 12–72 órás csökkentése által. Az izzadás egy természetes funkció, ami lehetővé teszi a test lehűlését, de ez a folyamat aktívabb az erősebb nem képviselőinél. Ezért a férfi dezodor formájában olyan speciális összetételű szert fejlesztettek ki a számukra, ami képes blokkolni a kizárólag az urak bőrében megtalálható és kellemetlen illatokat keltő mikroorganizmusok aktivitását.férfi dezodor

Ezt az eredményt úgy érik el, hogy a készítmények hatékony antibakteriális összetevőket tartalmaznak. Ilyen például a triklozán, ami szintetikus eredetű és meglehetősen agresszív anyag, de kifejezett gombaellenes és antimikrobiális hatása van.

A férfi dezodorokban megtalálható klórhexidin számos orvosi antiszeptikus készítmény része, ami úgy gyakorol hatást a bőrre, hogy nem zavarja meg annak mikroflóráját. A férfi dezodor összetételében lévő alumínium vegyületek és cirkónium sók megakadályozzák a baktériumok szaporodásához optimális közeg képződését.