Ezek a manapság nélkülözhetetlen akkus kerti gépek

A precíz munkavégzés érdekében szükség van olyan eszközökre, amelyek egyszerűen nem engedik meg a tévedés lehetőségét sem. Aki semmit sem akar a véletlenre bízni, a Bosch lézeres szintező mellett kell döntsön, ami az egyik legkorszerűbb ilyen jellegű eszköz a piacon. Mivel is jobb ez, mint más termékek? A Bosch lézeres szintező egyik legfontosabb előnye az, hogy a zöld lézervonalaknak hála garantált a négyszeresen jobb láthatóság. A szakemberek tisztában vannak azzal, hogy a világos környezetben sokszor igazán nehéz felismerni a piros lézervonalakat.

akkus kerti gépek

Emiatt pedig gyakran nehézkessé vagy teljesen lehetetlenné válik az ablakok beépítése vagy a mennyezetek felfüggesztése. A Bosch lézeres szintező segítségével, ettől a problémától végleg búcsút lehet inteni. Ez a kellék zöld lézervonalakkal működik, amiket az emberi szem négyszer jobban észlel, mint a pirosakat. A Bosch lézeres szintező 100%-ban lézerdiódákkal rendelkezik. Régebben az volt a baj, hogy a zöld lézervonalak vetítését bonyolult konvertálási eljárással érték el. Ekkor a piros fényt további készülékrészek alakították át zölddé.

Kétségtelen, hogy ez a műszer a lézerkészülékek egy legkorszerűbb darabja, ami nagyobb diódateljesítmény bír, egy kompaktabb, ellenállóbb külsőben. A Bosh még a manapság nagyon felkapott akkus kerti gépek esetében sem okoz csalódást. Sokan szeretik például az akkumulátoros fűnyírókat, amikre a könnyű kezelhetőség jellemző. A tulajdonos vezeték nélkül tudja használni a gépet, amivel a kertben a munka sokkal egyszerűbbé és szabadabbá válik. Ezen akkus kerti gépek lítium-ion aksikkal rendelkeznek, aminek hála a hosszabb üzemidő adott.

A masinák hihetetlenül gyorsan feltölthetőek és mindig használatra készek. Az innovatív gyepfésűvel a szegélyhez közeli vágás is megoldható. Nagyon népszerű akkus kerti gépek még a segélynyírók. Ezek épp úgy beválnak gazosabb területeken, mint például magasabbra hagyott gyepfelületeknél. Ezek a szegélynyírók végre korlátlan mozgásszabadságot nyújtanak anélkül, hogy a vezeték összegabalyodna. Így a munka akadálymentesen végezhető. Az akkus kerti gépek másik nagy csoportját a fűnyíró ollók jelentik. Ennél a jó kezelhetőség és magas minőség mindennél többet ér.