Esküvői ruhaszalon Budapest belvárosában különlegességekkel

Amikor valaki álmai menyasszonyi ruháját keresi, nincs könnyű dolga, mert számos stílusú, szabású, márkájú ruha közül lehet válogatni. Széles választékkal és magas minőségű darabokkal rendelkezik az Eklektika esküvői ruhaszalon Budapest belvárosában.

Számos nemzetközi tervező által alkotott ruhakölteményt lehet felpróbálni, megtekinteni. A nemzetközi divatbemutatókon kiválasztott alkotások egyes darabjai egyedül itt vehetőek szemügyre az országban.

Ilyen például az angol Ronald Joyce, valamint az amerikai Morilee kollekciók. Ráadásul kizárólag itt találhatóak meg a spanyol Jesus Peiro divatház költeményei is. Az üzlet különlegessége, hogy nemcsak fel lehet próbálni az adott darabot, hanem személyes stílustanácsadás által is segítik a leendő arákat az alkalomhoz illő ruha megtalálásában.

Az Eklektika esküvői ruhaszalon Budapest szívében található üzletében, a fent említett darabokkal és szolgáltatással az innen ruhát bérlő menyasszonyok igazán különlegesnek érezhetik magukat életük legszebb napján.