Értékesítési tréning más módon

Úgy érzed, hogy van még mit csiszolni a tárgyalási technikádon? Mit szólnál hozzá, ha az a Nagy Béla lenne a trénered, aki közel 20 éve képviselteti magát az üzleti képzések piacán. Tedd félre a rosszul teljesítő módszereidet, és felejtsd el amit az elméletről olvastál.

ertekesitesi trening

A Comline értékesítési tréning gyakorlati tudást ad, amit forintokra tudsz váltani. Ha kiváló terméket, szolgáltatást adnál el, de nem jönnek eredmények, akkor – lássuk be – szükséged van szemléletváltásra.

Olyan feladatokat kapsz majd, amit esténként, akár a fotelben ülve is begyakorolhatsz. Szerinted melyik módszer a sikeresebb? Ha görcsösen eladni szeretnél, vagy ha azt sikerül tudatosítani a partneredben, hogy a Te termékedre, szolgáltatásodra van szüksége?

Ha az utóbbit érzed helyesnek, akkor jó hírünk van. Az értékesítési tréning erre a módszerre tanít meg. Elsajátíthatod, hogy hogyan érheted el ezt. Neked az értékesítés a feladatod, ha szuper a terméked, akkor jót teszel a vevőiddel, és ők sem szívességből kötnek veled üzletet.

Ha így látod, akkor csatlakozz a Comline képzéseihez. Nagy Béla segítségével rátalálhatsz a saját stílusodra, és könnyűszerrel kezeled a kifogásokat. Tárgyalási technika, értékesítési tréning más módon, mint amit eddig tanultál.