Erős kivitelezésű rendezvényszék

Egy eseményen igen sok ember összegyűlhet, akiknek biztosítani kell a megfelelő komfortot, illetve ellátását. Nem könnyű a rendezvényszervezők élete, hiszen nehéz minden vendégnek a kedvére berendezni az adott helyiséget vagy kerti pavilont. Viszont, ha rendelkezésre állnak a kényelmes rendezvényszék típusok, nagy probléma már nem lehet.rendezvényszék

Jó, ha ezek a székek összecsukhatóak, hogy amikor éppen nincsenek használatban, kis helyen is elférjenek, illetve könnyen szállíthatóak legyenek. Az összecsukható tárgyak minden előnyét magukban hordozzák a globero.hu webshop kínálatában szereplő rendezvényszék modellek.

Ráadásul ezeket most 10%-os árkedvezménnyel vásárolhatja meg, ami igen nagy megtakarítást jelent nagyobb mennyiség megvétele esetén. Strapabíró, praktikus a Brooklyn rendezvényszék, erős, időjárásálló kivitelezésben abszolút ideális választást jelent. Ennek tömege 4 kg, a mérete pedig 118x50x16 cm. 150 000 Ft rendelési érték felett, a cég teljes mértékben átvállalja a szállítási díjat a vásárló helyett.