Elérhető barista tanfolyam ár Budapesten

Egyre többen érdeklődnek a kávékészítés művészete, valamint annak minőségi, színvonalas tálalása iránt. Ez a barista feladata, ami kávépincért jelent. Az olasz eredetű szó régen bárpulti felszolgálót jelentett, aki nemcsak kávét főzött, de alkoholos italok felszolgálásával is foglalkozott. Ma már a barista tanfolyam ár olyannyira megfizethető, hogy kár kihagyni annak, aki képzett kávépincér szeretne lenni.barista tanfolyam ár

Az 1-4 napos kurzus ideje alatt elméleti és gyakorlati oktatást kap minden jelentkező. Megtanulják, hogyan, mennyi pörkölt és őrölt kávét használjanak fel a különféle kávéitalokhoz, valamint azt is, hogy milyen alapanyagokkal kell kombinálni, hogy újabb specialitások szülessenek.

A Coffee Hub honlapján minden barista tanfolyam ár megtalálható, így Ön dönti el, melyiket végezné el. A barista tanfolyam ár mellett, a latte art képzés díját is megtalálja, utóbbi a kreatív tejhab felhelyezését ismerteti meg az érdeklődőkkel. Vegyen részt Ön is egy remek képzésben, hiszen mindent megtanulhat a kávéfőzésről, méghozzá olcsón!