Elektromos nyakörv extra távirányítóval

Egyes termékek bár első hallásra veszélyesnek tűnhetnek, mégis nyugodt szívvel alkalmazhatóak az állatok kiképzésében. Számos tényezőre kell odafigyelnie ezért, amikor az elektromos nyakörv beszerzését tervezi.

Kiegészítők kutyáknak
Kiegészítők kutyáknak

Egyik ilyen az ugatásgátló funkció, ami akkor lép működésbe, amint az állat ugatni kezd. Ilyenkor az eb automatikusan kap egy kisebb áramütést. Ez lehetővé teszi, hogy megtanítsa az állatának, nem ugathat a házban, a lakásban, más állatokra és családtagokra.

Ilyen elektromos nyakörveket vásárolhat a benoshop.hu online áruházban, de jó ha tudja, hogy nem minden termék tartalmazza ezt a funkciót. A következő csoportba a hangjelzéssel ellátott berendezések tartoznak.

Ezek nagyon praktikusak terepen és a nyugtalanabb természetű kutyáknál. A vezérlő által kibocsátott speciális hangjelzésnek köszönhetően, az állat nemcsak érzi, de hallja is a figyelmeztetést. Szinte minden elektromos nyakörvhöz tartozik kiegészítő vevő vagy távirányító. Ezekre akkor van szükség, ha egyszerre több kutyát képez ki vagy több tulajdonos vesz részt a kiképzésben.