Egyedi gyémántszemes kirakó cicás kivitelben

Amikor megpillantunk valahol egy gyémánt kirakóval elkészített képet, elsőre talán azt gondoljuk, hogy ilyesmit mi biztosan nem tudnánk megalkotni. A gyémántfestés azonban egyáltalán nem bonyolult. Az ilyen technikával előállított képek annyira szépek, talán meg sem fordul a fejünkben, hogy akár mi magunk is képesek lennénk az elkészítésükre. Ilyen csodás alkotásokat nemcsak a felnőttek, de a gyerekek is kivitelezhetnek. Természetesen a kicsiknek az egyszerűbb variációkat érdemes először kipróbálniuk.

A gyémántfestés technikája egyáltalán nem bonyolult. A kulcsa a sikernek az odafigyelés. Egy előre nyomtatott vásznon van a kép, ami apró négyzetekre van osztva és minden négyzetet egy szám vagy betű jelöl. Ha ezekre kellőképpen figyelünk, akkor a gyémántfestés közel sem nehéz vagy kivitelezhetetlen. A felnőtteknek kifejezetten jó kikapcsolódás, a gyerekeknek pedig készségfejlesztő tevékenység is egyben. A jól felszerelt boltokban pedig káprázatos vásznakat és az ahhoz tartozó felszerelést is meg lehet vásárolni előnyös áron.

A doromboló kedvencek rengeteg iparágat megihlettek. A kreatív termékek gyártóit sem kerülték el, így a gyémántszemes kirakó cicás kivitelben természetesen jelen van minden, magára valamit is adó hobbibolt felhozatalában. A diamonddekor.hu sem hagyta ki a cicusokat, ezért a kínálatában az aranyos kiscicáktól kezdve, a vicces macskákon keresztül, az erőt sugárzó nagymacskákig, több változatban is szerepelnek. A gyémántszemes kikaró cicás változatban nagy kedvenc, így vannak felnőtteknek és gyermekeknek való vásznak egyaránt.

A macskás gazdik között sokan azonban azt szeretnék, hogy egy képről pont a sajátjuk köszönjön vissza. Erre is van lehetőség a Diamond Dekor révén, hiszen megrendelhető az egyedi gyémántszemes kirakó cicás vászna is. Ehhez csak el kell küldeni a fotót, megrendelni azt és a webáruház készséggel elkészíti a cicus fotójával díszített vásznat és persze a köveket, valamint a kiegészítőket. Ön se habozzon tovább, hanem inkább rendeljen azonnal!